Välkommen till vår bröllopssida!

Ny uppdatering!

Nytt datum är bokat!

Fredag 25 juni 2021 blir vårt bröllop. 

Torsdag 24 juni har vi välkomstdrink, och det kommer finnas möjlighet att äta middag efteråt på Stella Maris för de som önskar.

Lärdag 26 juni Gemensam Brunch

 

Uppdatering kring Coronaviruset/Uppskjutet bröllop

Vi har länge hoppats och trott att bröllopet ska kunna genomföras som planerat, men inser nu att det tyvärr inte kommer gå. Vi hade hoppats att det nu i början april skulle vara en tydlig nedgång i smittan, men tyvärr är det precis tvärt om. Vi kommer skjuta på bröllopet ett år, men planerar att vara på samma plats och med samma upplägg. Vi kommer uppdatera här på hemsidan när vi har ny info eller gör några ändringar. Alla inbjudningar står naturligtvis kvar, och vi hoppas ni vill och har möjlighet att dela vår dag med oss nästa år istället. Vi kommer inte skicka ut några nya inbjudningar, men kommer publicera ett nytt sista datum för er att meddela  om och hur många som kommer, samt om man har allergier.

 

Kul att du hittat hit.

Sommaren 2021 kommer vi (förhoppningsvis kunna) gifta oss!

Vi älskar Italien, och vår första gemensamma resa gick till Rom. Vi har därför bestämt oss för att vårt bröllop ska ske i Italien, och vi har planerat för fest i dagarna tre (minst). Vi hoppas att ni vill och kan komma och fira tillsammans med oss.

På den här sidan hittar du information om bröllopet och festen samt praktiska detaljer om boende och resa.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något. Vi ser fram emot att se dig på vårt bröllop!

Kram Anna och Peter